Blogspot Nolin

De Blogspot van Nolin Uitgevers is een social media kanaal waarop verschillende berichten worden gedeeld. Vaak gaan de berichten over de opdrachten van de opdrachtgevers van Nolin Uitgevers en Binnenhof Projecten. Nolin Uitgevers krijgt immers vele verschillende opdrachten en verricht veel verschillende activiteiten voor deze opdrachtgevers.

Nolin Uitgevers BloggerEr wordt dus aandacht besteed aan de publicaties door Nolin en Binnenhof Projecten, maar ook aan de inhoud van deze publicaties. Op de blogspot is er bijvoorbeeld een bericht geplaatst over het magazine van de Stichting Ondersteuning Gehandicapten, dat inhoudelijk een bezoek van middelbare scholieren aan een verpleeghuis beschrijft. Nolin staat dus niet enkel stil bij de publicatie van de magazines, maar besteed tevens aandacht aan de inhoud van de magazines. Op de blogspot wordt er een uitgebreid overzicht weergegeven van de activiteiten die Nolin verricht en de soorten publicaties die Nolin en Binnenhof Projecten uitgeeft. Er is een uitgebreid bericht over de City Swim Zwolle geplaatst, waar Nolin Uitgevers jaarlijks aan deelneemt. Deze City Swim is georganiseerd door Stichting Tegenkracht, die zich inzet voor kankerpatiënten. Ook zijn er veel berichten op de blogspot, die weergeven wat voor publicaties Nolin en Binnenhof uitgeven. Zo zijn er bijvoorbeeld Anti-Pest Certificaten gemaakt voor de Stichting Veilig Onderwijs. Ook maakt Nolin het mogelijk dat de Stichting Veilig Onderwijs en vele andere stichtingen schoolmateriaal aangeleverd krijgen op een jaarlijkse basis. Veel van de publicaties die Nolin en Binnenhof Projecten uitgeven voor de stichtingen en verenigingen, bestaan echter uit magazines. Deze magazines worden verspreid onder de leden van de stichtingen en verenigingen en vaak op openbare plekken. Naast magazines worden er brochures, flyers en posters uitgegeven door Nolin Uitgevers.

Nolin Uitgevers en Binnenhof Projecten vinden het belangrijk dat de stichtingen en verenigingen de publicaties uit kunnen geven, zodat iedereen weet wat voor belangrijke werkzaamheden deze stichtingen en verenigingen verrichten en om ze meer bekendheid te geven. Nolin werkt middels sponsoren, die het mogelijk maken de publicaties te creëren, op te stellen en uit te geven. Hierdoor worden de stichtingen en verenigingen werk uit handen genomen en kunnen zij hun boodschap toch overbrengen. Als u op de blogspot van Nolin Uitgevers en Binnenhof Projecten kijkt, ziet u een overzicht van deze werkzaamheden en kunt u ook zien voor welke verenigingen en stichtingen de organisaties werkzaam zijn.

nolinuitgevers.blogspot.com