SBB

SBB
SBB
SBB
SBB
SBB
SBB

Nolin Uitgevers B.V. is een SBB erkend leerbedrijf.

Stagaires vinden hier hun weg naar interessante opdrachten voor hun stage.

SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de  economisch/administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen. Ongeveer twee miljoen Nederlanders werken in deze beroepen. Tien procent van de jongeren is er voor in opleiding.

Een arbeidsmarkt in balans voor iedereen is nooit een vanzelfsprekendheid. Om het huidige niveau van welvaart en welzijn te behouden én te versterken, moeten we in Nederland blijven beschikken over goed opgeleid personeel. Vanuit deze visie legt en onderhoudt SBB verbindingen tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven, met als missie ‘een essentiële bijdrage te leveren aan de instroom van voldoende en goed opgeleide medewerkers voor de economisch-, administratieve- , ict- en veiligheidsberoepen’.

Nolin Uitgevers B.V. en Binnenhof Projecten B.V. leveren hieraan graag een bijdrage.

Door de SBB zijn wij erkend als leerbedrijf conform de Wet Educatie en Beroepsonderwijs, artikel 7.2 .10 lid 1. Wij zijn hierdoor bevoegd om beroepspraktijkvorming voor het middelbaar beroepsonderwijs te verzorgen.

Klik hier voor informatie.SBB Nolin Uitgevers

SBB
SBB
SBB
SBB