Stichting Kinderdroomwens

logo kinderdroomwens

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. gaat nieuwe samenwerking aan met Stichting Kinderdroomwens en krijgt de opdracht van de stichting om drie keer per jaar een (leden)magazine te verzorgen.

Na een aantal plezierige gesprekken in de maand maart 2016 tussen uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. (www.nolin-binnenhofprojecten.nl) en Stichting Kinderdroomwens (www.kinderdroomwens.nl) is er de wens uitgesproken om een (leden)magazine te realiseren die drie keer per jaar zou kunnen verschijnen.

Wat doet Stichting Kinderdroomwens?
Stichting Kinderdroomwens zet zich in voor kinderen in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 18 jaar die een ernstig trauma hebben. Denk daarbij aan het verlies van een zusje, broertje of ouder, het lijden aan een langdurige of ernstige ziekte, misbruik of mishandeling. Daarnaast is Stichting Kinderdroomwens actief in het ondersteunen van getraumatiseerde jongeren in de leeftijdscategorie van 18 tot en met 25 jaar. Jongeren die vastgelopen zijn in de maatschappij, met hun scholing, werk en daardoor met zichzelf in de knoop zitten en richting nodig hebben in hun leven.

Kortom, echt fantastisch werk waar Stichting Kinderdroomwens zich voor inzet!

Het (leden)magazine zal worden ingezet om leden, relaties, vrijwilligers, sponsoren, samenwerkingspartners, etc. te informeren en op de hoogte te houden wat er zich allemaal binnen- en buiten Stichting Kinderdroomwens afspeelt. Het nieuwe(leden)magazine zal bijvoorbeeld ook worden uitgedeeld op de Kanjerdagen die Stichting Kinderdroomwens jaarlijks organiseert.

Om dit mooie werk nu en voor in de toekomst te kunnen blijven doen is het voor Stichting Kinderdroomwens van wezenlijk belang om altijd nieuwe leden, donateurs en sponsoren te blijven werven. Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. gaat in opdracht van Stichting Kinderdroomwens het (leden)magazine met iedere nieuwe uitgave opsturen naar notarissen, banken, tandartsen, huisartsen, rotary clubs, lions clubs en kiwanis clubs in Nederland. Kortom, een gerichte doelgroep waar potentieel nieuwe leden, donateurs, sponsoren, etc. te bereiken zijn voor Stichting Kinderdroomwens. Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. hoopt van harte dat het nieuwe (leden)magazine hierin een bijdrage kan leveren!

Mocht u overigens dit bericht lezen en wilt u ook het nieuwe (leden)magazine van Stichting Kinderdroomwens ontvangen? U kunt dit te allen tijde geheel kosteloos aanvragen bij de uitgever.

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. verzorgt overigens de uitgave van het nieuwe (leden)magazine geheel kosteloos voor Stichting Kinderdroomwens. Vanaf de opmaak, het drukken en het afleveren. De uitgever kan dit mede mogelijk maken omdat zij in opdracht van Stichting Kinderdroomwens ondernemers in de regio mogen benaderen voor een sympathieke bijdrage om het magazine kosteloos te realiseren voor de stichting. Als dankzegging voor de sympathieke bijdrage krijgen de ondernemers een keurige vermelding in het magazine. Uit de opbrengsten zal de uitgever de kosten behartigen en garandeert dat Stichting Kinderdroomwens geen enkele kosten zal hebben aan een geheel nieuw (leden)magazine.

De eerste uitgave van het nieuwe (leden)magazine van Stichting Kinderdroomwens staat gepland voor augustus/september 2016. De uitgever heeft onlangs ook geheel kosteloos een nieuwe A5-flyer voor Stichting Kinderdroomwens opgemaakt en deze laten drukken in een oplage van 2.500 exemplaren.

Mocht u verder vragen hebben of informatie willen aanvragen dan kunt u te allen tijde contact opnemen met Stichting Kinderdroomwens of uitgeverij Binnenhof Projecten B.V.

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. kijkt erg uit naar de samenwerking met Stichting Kinderdroomwens om voor hen een fantastisch (leden)magazine te realiseren!

Op een mooie en plezierige samenwerking!