Kinderinternet de Surfsleutel

Nolin Uitgevers B.V. heeft sinds februari 2014 een plezierige samenwerking met de Surfsleutel

“Kinderen hebben recht op een kindvriendelijke speelplaats op internet”.Nolin Uitgevers Surfsleutel

Als die er niet is moet deze gecreëerd worden.

Daar waar met kinderen gewerkt en geleefd wordt biedt Kinderinternet de Surfsleutel een kindvriendelijk en verantwoord internet.
Kinderinternet de Surfsleutel heeft internetleer- en speelomgevingen ontwikkeld om ouders, leerkrachten en andere professionele opvoeders gereedschappen in handen te geven om kinderen te ondersteunen, helpen en begeleiden bij hun ontdekkingsreis op internet. Ongeveer 15 jaar geleden werd internet door slechts 1% van de Nederlandse bevolking gebruikt.

In 2005 zegt slechts 1% van alle 16-25 jarigen nog nooit gebruik te hebben gemaakt van het internet (Bron Trendbox). Nu, enkele jaren later, gebruikt 98% van de kinderen de online mogelijkheden van het internet. Thuis, bij vriendjes en vriendinnetjes, op school, in bibliotheken, etc.. Overal staan snelle multimediacomputers met internetverbindingen. Het is onze plicht als volwassenen om naast het beschikbaar stellen van internet, met name aan jonge kinderen, mogelijkheden aan te reiken waarmee ze veilig en verantwoord met het internet leren omgaan.

Kinderinternet de Surfsleutel
Watermolen 22
4761GS Zevenbergen

0168-329051 (op werkdagen bereikbaar tussen 10.30 en 16.30 uur)

Informatieve website: www.surfsleutel.net

Website speciaal voor de kinderen: www.surfsleutel.nl

Nolin Uitgevers B.V. wenst de Surfsleutel veel succes bij het behalen van hun doel.